ANA SAYFA > ÇEVRE > En büyük ilgi fillere

En büyük ilgi fillere

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
En büyük ilgi fillere

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bergama'da kurduğu “Gezici Çocuk Dünyası TIR'ı”nda eğitim alan minik öğrenciler, Sasalı'daki Doğal Yaşam Parkı’nı gezerek resimlerini çizdikleri hayvanları ilk defa yakından görme şansı buldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü ''Gezici Çocuk Dünyası Projesi'',  çevre ilçelerde yaşayan ailelerin çocuklarına okul öncesi eğitim fırsatı sunuyor. Çocuklar, mahallelerine gelen Eğitim TIR’ında anaokulu öğretmenleri eşliğinde pek çok şey öğrenirken, aileler de çocuk eğitimi konusunda bilinçlendiriliyor. Minik öğrenciler, düzenlenen gezilerle farklı yerleri görme imkanı da buluyor.
Büyükşehir Belediyesi'nin son olarak Bergama Fatih Mahallesi’nde düzenlediği eğitim programından yararlanan çocuklar, İzmir Doğal Yaşam Parkı gezisinde unutulmaz saatler yaşadı. Anneleriyle birlikte parka gelen minikler, resimlerde çizdikleri hayvanları yakından görme fırsatı buldu. Büyük bir şaşkınlıkla çevreyi gezip hayvanlarla ilk kez karşılaşan miniklerin hayal dünyasında yepyeni ufuklar açıldı. En büyük ilgiyi gören hayvanlar ise hiç kuşkusuz dev cüsseli filler oldu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Sakarya deplasmanında
Sonraki Haber İzmir'de göz kamaştıran rakamlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?