ANA SAYFA > SPOR > En anlamlı bisiklet turu!

En anlamlı bisiklet turu!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
En anlamlı bisiklet turu!

Karşıyaka Belediyesi ve Bench Events Anneler Günü’nde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Atamızdan Annesi’ne Bir Karanfil temalı bisiklet turu, 13 Mayıs Pazar günü, saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak ve Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki Anıt Mezarı’nda son bulacak.

Katılımcılar, 15 kilometrelik parkuru anneler için pedallayacak. Ata’nın huzurundan, annesine karanfiller getirilecek. Binin üzerinde bisiklet tutkununun katılması beklenen tur öncesi, herkese anı tişörtü de dağıtılacak. Tura İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da katılacak. Bisikletçiler, Cumhuriyet Meydanı’ndan yola çıkacak. Talatpaşa Bulvarı üzerinden Altınyol güzergahı izlenecek. Tersane ayrımından Karşıyaka’ya girecek olan katılımcılar, Yunuslar heykelinin oradan Girne Bulvarı’na dönecek ve Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarı’na ulaşılacak. Toplam parkur, 15 kilometre olacak. Tura katılanlar, ellerindeki karanfilleri Anıt Mezara bırakacak. Sürüş boyunca ana arterler kullanılacak. Emniyet ve ambulans ekipleri tura eşlik edecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Atamızın ve Zübeyde Annemizin manevi mirasını sonsuza kadar yaşatacağız. Bu etkinlik ile hem Anneler Günü’nü kutlayacak hem de bisiklet kullanımını özendirmiş olacağız. Atamıza bağlılığından hiçbir zaman vazgeçmeyen tüm İzmirlileri, Pazar günü 14.30’da Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PTT’nin pul sergisine yoğun ilgi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Avrupa'yı garantiledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?