ANA SAYFA > SPOR > Emre Gemici iyi başladı...

Emre Gemici iyi başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emre Gemici iyi başladı...

Karşıyaka'da İlk yarıda beklenen performansı sergileyemeyen Emre Gemici ikinci yarıyı iyi bir başlangıç yaptı.

Devre arası hazırlıklarını iyi geçirerek kilo da veren Emre Gemici ikinci yarının ilk maçında Nevşehir Belediyespor karşısında 1 gol 1 asist ile mücadele etti. Gemici'nin bir şutu da direkten döndü. 

Öte yandan Yeşil Kırmızılılar, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı zirve yarışındaki rakiplerinden Belediye Derincespor'u da dize getirek dış sahadaki 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Deplasmanda oynadığı son 3 karşılaşmada Ağrı 1970 ve Belediye Kütahyaspor ile berabere kalan yeşil-kırmızılılar, 52 Orduspor FK'ya ise mağlup oldu. Deplasmandaki son galibiyetini 6 Kasım 2022'de Yomraspor karşısında alan Karşıyaka, bu hafta kazanması halinde 77 gün sonra İzmir'e zaferle dönecek. İlk yarıda evinde Derince'ye 1-0 mağlup olan Karşıyaka, bu kez gülen taraf olmak istiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaş dostu Gaziemir
Sonraki Haber Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya İzmir'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?