ANA SAYFA > İZMİR > Elif Bebek Anaokulu’na son başvuru 3 Şubat’ta

Elif Bebek Anaokulu’na son başvuru 3 Şubat’ta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Elif Bebek Anaokulu’na son başvuru 3 Şubat’ta

Okul öncesi eğitim yatırımlarıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesinin, 75. Yıl Mahallesi’nde açacağı ikinci anaokulu velilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. 6 Şubat’ta kapılarını açacak eğitim yuvası için onlarca aile kayıt başvurusunda bulundu. Başkan Sandal “Modern anaokullarımız, kaliteli eğitimci kadromuz ve Bayraklı’ya özgü eğitim modelimizle çocuklarımızı yarınlara daha iyi hazırlıyoruz” dedi.

Bayraklı Belediyesi, geçen yıl hizmete açılan Ayda Bebek Anaokulu’nun ardından, İzmir Depremi’nin simgesi Elif Perinçek’in ismini taşıyan ikinci anaokulunun yapımını 75. Yıl Mahallesi’nde tamamladı. 6 Şubat’ta eğitim ve öğretime başlayacak olan anaokulu, velilerde memnuniyet yarattı. Kısa sürede onlarca aile kayıt başvurusunda bulundu.
 
KAPASİTE 500’ ÇIKACAK
Modern mimarisi, kaliteli eğitimci kadrosu ve Bayraklı’ya özgü eğitim modeli ile fark yaratacak olan Elif Bebek Anaokulu için 353 06 58 numaralı telefondan bilgi alınabilecek. Çamkıran’daki Ayda Bebek Anaokulu’nun ardından açılacak ikinci anaokulu olan Elif Bebek Anaokulu ile Bayraklı Belediyesinin okul öncesi eğitimdeki öğrenci kapasitesi 265’e sonrasında Postacılar’da açılacak üçüncü anaokulu ile de 500’e yükselecek.

“YARINLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ”
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “İzmir depreminin sembol isimlerinden Elif Bebek’in adını verdiğimiz yeni eğitim yuvamızı 6 Şubat’ta açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İlçemize tam donanımlı, kaliteli anaokulları kazandırmaya devam ediyoruz ve ihtiyaç olan her mahallemizde bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bayraklı Eğitim Modeli ile yarınlara ışık tutarak başarılı öğrenciler yetiştireceğiz. Katılımcı, demokratik, çevreci ve bilimsel bir eğitim sistemiyle çocuklarımızı hayallerine bir adım daha yaklaştırmak istiyoruz. Yarınlarımızı çok önemsiyoruz ve bu eğitim yuvalarımızda Atatürk’ün izinde aydınlık nesiller yetiştiriyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da üretime destek
Sonraki Haber Eski belediye başkanlarıyla vefa buluşması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?