ANA SAYFA > EKONOMİ > Eko Pazar büyük ilgi gördü

Eko Pazar büyük ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eko Pazar büyük ilgi gördü

Organik Tarımın doğduğu İzmir’de, organik tarıma en önem veren ve tüketicinin fazlalığı ile göze batan Karşıyaka’da açılan "Eko pazar" büyük ilgi gördü.

Karşıyaka MaviBahçe’de Organik Ürünlerin yer aldığı “EkoPazar” da yapılan söyleşide uzman konuklar eko tarımın faydalarını aktardılar. Organizasyonda İzmir Tarım Müdürlüğü ekipleriyle birlikte büyük emeği geçen Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür "ETO (Ekolojik Tarım Organizasyonu) Derneği işbirliği ile yola çıkarak projemizi hazırladık. Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından desteklenen projemizin açılış lansmanı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Yemek yazarı-gazeteci Nedim Atilla Moderatörlüğünde İl Müdürümüz  Mustafa Özen, Prof. Dr. Ahmet Altındişli, Prof. Dr. Ceyhun Dizdarer ve Organik üreticimiz Halil Halaç ile etkili bir söyleşi gerçekleştirdik. Değerli üreticimiz tezgahlarındaki organik ürünleri direk tüketiciye satışa sundu.. Bundan böyle yıl boyunca ayda bir gün ekopazar ve söyleşilerimiz devam edecek.  Bizleri heyecanlandıran bu projeye destek veren Bakanlığımıza, tüm paydaşlarımıza, müdürlerimize, mesai arkadaşlarımıza, bizleri yalnız bırakmamak adına bugün yanımızda olan herkese ve en önemlisi üreten çiftçilerimize teşekkür ederim. Çiftçilerimiz yeter ki üretsin, biz onlara yeni pazarlar sağlamak adına üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uluslararası Karşıyaka Çocuk Festivali sona erdi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi baharı konserle karşıladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?