ANA SAYFA > EĞİTİM > Ege Üniversitesi 7 alanda dünya sıralamasına girdi

Ege Üniversitesi 7 alanda dünya sıralamasına girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Üniversitesi 7 alanda dünya sıralamasına girdi

ODTÜ Enformatik Enstitüsü URAP Araştırma Laboratuvarı tarafından yapılan performans değerlendirmesinde Ege Üniversitesi 7 alanda ortalama 657,94’lük başarısıyla dünya sıralamasına girdi.

193 Türk Üniversitesi içinde ODTÜ ve İTÜ 13 alanda, Hacettepe 8 alanda , EGE, Bilkent ve İstanbul 7 alanda; Ankara ve Gazi 6; Yıldız Teknik 5 ; Atatürk,Boğaziçi,Dokuz Eylül ve Erciyes 4 alanda sıralamaya girdi.Fırat,Gebze Teknik,Karadeniz Teknik,Marmara ve Selçuk 3 alanda,Anadolu,Çukurova, Gaziantep, Kocaeli, Ondokuz Mayız ve Süleyman Demirel Üniversiteleri 2 alanda,sıralamada kendisine yer buldu. 1. Alanda sıralamaya giren üniversiteler:Akdeniz,Başkent,Çanakkale 18 Mart,Cumhuriyet,Dicle,Eskişehir Osmangazi, İnönü,Sakarya,Uludağ, Yeditepe,Atılım ve Yüzüncü Yıl Üniversiteleri.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Her 10 kişiden 1'i işsiz
Sonraki Haber Altın Kedi için yarışacak filmler belirlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?