ANA SAYFA > EKONOMİ > Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satılık

Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satılık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satılık

Ege Park Mavişehir AVM'de bulunan 149 adet dükkan icradan satılığa çıktı.

1999 yılında EGS adıyla açılan alışveriş merkezi 2005 yılında bir süre önce vefat eden iş insan Kasım Pırlant tarafından satın alınmıştı.

Basın İlan Kurumu'nda yer alan ilana göre Binanın bodrum katında, otopark, zemin kat hipermarkete ait depo alanı ve teknik hacimler, zemin katta 3 adet bina girişi, 42 adet dükkan, 1 market, 2 kioks hacmi ve ortak alanlar, 1. normal katta 1 idari ofis 73 adet dükkan ve ortak alanlar, 2. normal katta, 1 bowling 2 ZEMİN KAT 2 NUMARALI BAĞIMSIZ BÖLÜM salonu, 1 sinema ve 29 dükkan ve ortak alanlar olmak üzere bina genelinde 150 adet bağımsız bölüm bulunmakta olduğu kıymet takdiri talep edilen bağımsız bölüm sayısı 149 olduuğu ve satılığa çıktığı ifade edildi. 149 dükkanın tek tek açık artırmalarının Şubat ayında Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 3 Üzgün 4 Kızgın 5
Önceki Haber Sevgideki felaket
Sonraki Haber Yeni yıla girerken...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?