ANA SAYFA > GÜNDEM > Ege Makedonya Göçmenleri Derneği'nden Destici'ye kınama

Ege Makedonya Göçmenleri Derneği'nden Destici'ye kınama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Makedonya Göçmenleri Derneği'nden Destici'ye kınama

Ege Makedonya Göçmenleri DerneğiBüyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi kınadığı yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"BBP Başkanı Mustafa Destici, katıldığı bir TV programında TİP Genel Başkanı Erkan Baş için; "Adam TİTO artığı, yani Yugoslavya'da bir TİTO rejimi vardı, komünist rejim vardı. Şimdi buradan geçiyorsun Almanya'ya, orada tamamen sol örgütler içindesin. Belli ki Alman istihbaratlarının kontrolünde yetiştiriliyorsun, Türkiye'ye gönderiliyorsun. Senin gerçek soyadın ne: Jusoviç. Burada neyi kullanıyorsun? Baş'ı kullanıyorsun." ifadelerini kullandı.
▪︎Bu şahsı muhteremi kesinlikle ciddiye almıyoruz. Ama burada sorun Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Sayın Erkan Baş nezninde ülkemizde yaşayan Biz; milyonlarca Yugoslavya göçmenine hakaret edilmesidir. Ayrıca ekmek parası için Almanya'ya giden yurttaşlarımızın ve hemşehrilerimizin orada doğan çocukları da Ajan diye itham edilmiştir. Bu faşizmdir, ırkçılıktır, yalandır.
Mustafa Destici'nin hakaret ve yalan ithamla dolu sözlerini nefretle kınıyoruz. Şu çok iyi bilinmelidir ki; Suyun öte yanından göç eden Atalarımızın, biz çocuklarının, gurbetteki emekçilerimizin onuruna ve şerefine yenilmeye mahkum olacaksınız.
Saygılarımızla...
Ege Makedonya Göçmenleri Derneği
Yönetim Kurulu"

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZELMAN'da uzlaşma sağlandı
Sonraki Haber Miniklerden Başkan Selvitopu'na ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?