ANA SAYFA > GÜNDEM > Ege Makedonya Göçmenleri Derneği Ata'sını unutmadı

Ege Makedonya Göçmenleri Derneği Ata'sını unutmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Makedonya Göçmenleri Derneği Ata'sını unutmadı

Ege Makedonya Göçmenleri Derneği, (EGEMAKGÖÇ) yaşama gözlerini yumduğu 10 Kasım günü Nergiz Parkı ve dernek binasında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatırasına mevlit okutup pilav hayrı yaptı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “10 Kasım’da böyle bir anma töreni düzenleyen Ege Makedonya Göçmenleri Derneği’ne ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay başta olmak üzere; belediye meclis üyesi Yaşar Özcan, Mevlid- i Şerif okuyan ve duasını yapan Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, Mevlid-i Şerif okuyan Goncalar Mahallesi Camisi imamı Mehmet Akif Toprak, hayır duasını okuyan camianın büyüğü Demir İşbilir, Çiğli, Maltepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Arslan ve Goncalar Mahallesi Muhtarı Ali Cansız etkinlikte hazır bulundu. 

EGEMAKGÖÇ Derneği Başkan vekili Mustafa Kemal Uzunkaya, dernek başkanı Serdar Bahar'ın bir toplantı nedeniyle İstanbul'da bulunduğunu hatırlattı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84'üncü yılında saygı ve sevgiyle anmak adına düzenlenen etkinliğe katılanlara teşekkür eden Uzunkaya, “Bu etkinlikte bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr.Cemil Tugay'a Müftümüz İsa Gürler'e, meclis üyemize muhtarlarımıza ayrıca;ikram edilen pilavın yapılmasını sağlayan Gonca yemek, Enver Gonca ve oğullarına işletme sahipleri Ahmet Gonca ve Serhan Gonca'ya, pilavın dağıtılmasını sağlayan Süleyman Gonca'ya ve yardımcısına, Karşıyaka ve Çiğli Belediyesi emekçilerine, derneğimiz üyelerine, hemşehrilerimize, dostlarımıza ve tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, silah arkadaşlarının ve Aziz Şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun” diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sındır: Türkiye’de 20 yılda ÇED olumsuz karar sayısı sadece 24
Sonraki Haber Çiğli’de Manuş Baba ve Selçuk Balcı rüzgarı esecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?