ANA SAYFA > GÜNDEM > Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkan Tugay'ı ziyaret etti

Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkan Tugay'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkan Tugay'ı ziyaret etti

Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu yöneticileri Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı ziyaret etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, belediye olarak yaptıkları çalışmalarda, sivil toplum kuruluşlarıyla kurulacak iletişime büyük önem verdiklerini söyledi.

Ziyarete Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Tekin Yalçın, Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanı Mustafa Metin Yardımcı, Birim Başkanları; Menduh Sevinç, Tacettin Sıcak, Ali Avcı, Seyat Demir, Metin Elçi, Necmettin Bayar, Abdullah Polat,  Sevim Gönül Yıldırım, Aysel Aktaş, Ahmet Afşar, Erdinç Şahin, İshak Çelik ve Ağrılı hemşehrimiz Muhammed Can Sıcak katıldı.

Ziyarette konuşan Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Tekin Yalçın, İzmir’de ve bölge genelinde yaşayan Ağrılılar’la ilgili bilgiler vererek, hedefleriyle projelerini anlattı. Sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerle birlikte toplum yararına olabilecek birçok projeye imza atabileceğini anlatan Yalçın, bu anlamda Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu’nun sorumluluk üstlenmekten imtina etmeyeceğini ifade etti.

Daha sonra konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve gelmeleriyle birlikte kentin sorunlarının çözümü, sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkiler ve yapılabilecekleri etüt ettiklerini kaydetti. Önümüzdeki süreçte Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu ve diğer STK’larla ortak projeler gerçekleştirebileceklerini söyleyen Başkan Tugay, konu ile ilgili ayrıntıların netleşmesiyle birlikte diyaloğa geçeceklerini vurguladı.

Ziyarette Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a, üzerinde Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu’nun logosunun bulunduğu Atatürk büstü hediye edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ormanı yakanlar kameralara yakalandı
Sonraki Haber KSK Yelken Şubesi'nden Milli sporcularına kutlama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?