ANA SAYFA > SPOR > Efsanevi atletizm antrenörü Edip Akarsu vefat etti

Efsanevi atletizm antrenörü Edip Akarsu vefat etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efsanevi atletizm antrenörü Edip Akarsu vefat etti

Türk atletizminin simgeleşen, Karşıyaka Spor Kulübü atletizm şubesinin faaliyette olduğu dönemlerdeki efsane antrenörü Edip Akarsu, bugün İstanbul’da yaşamını yitirdi.

Türk atletizmine onlarca önemli atlet kazandıran İzmir’in sporda simgeleşen isimlerinden Edip Akarsu, İstanbul’da 72 yaşında yaşamını kaybetti.
1946 İzmir doğumlu olan Akarsu, yıllarca İzmir'de, özellikle de Karşıyaka'da Türk sporuna büyük hizmetlerde bulundu. 80’li yıllarda Semra Aksu başta olmak üzere başta Karşıyaka olmak üzere İzmir’den bir çok atleti yetiştiren Akarsu, yaklaşık 40 yıl boyunca Türk atletizmine antrenör olarak hizmet verdi.
Yıllarca Karşıyaka, Fenerbahçe ve Milli takım antrenörlüğü yapan Edip Akarsu’ya 2014 yılında Avrupa Atletizm Birliği tarafından “Atletizme Hizmet” ödülü verilmişti.

Edip Akarsu'nun cenazesi 19 Şubat 2018 Pazartesi Saat 11.00 de Karşıyaka Yelken Tesislerinde yapılacak tören sonrası öğle namazında Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılacaktır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: Karşıyaka Yalı ve Göztepe statlarını bugün de tasvip etmiyorum
Sonraki Haber Karşıyakalı genç kızlar 6'da 6...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?