ANA SAYFA > SPOR > Efsane kaptan Erol Baş'ı anıyoruz

Efsane kaptan Erol Baş'ı anıyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efsane kaptan Erol Baş'ı anıyoruz

Karşıyaka futbol tarihine damgasını vuran, futbol takımının efsane Kaptanı Erol Baş'ın bugün ölüm yıldönümü.

Karşıyaka'nın yeşil kırmızı formasını 15 yıl başarıyla giyen, kendisine gelen transfer tekliflerini kabul etmeyerek takımından ayrılmayan ve
yeşil kırmızı formadan başka bir formayı sırtına geçirmeyen Erol Baş, Karşıyaka'nın en sevilen beyefendi ve sembol futbolcularındandı. Futbolu bıraktıktan sonra da Karşıyaka Spor Kulübü'nün çeşitli kademelerinde hizmetine devam eden, 1969-1970 şampiyonluğunun mimarlarından biriş olan Erol Baş, 19 Temmuz 2005'de aramızdan ayrılmış, Karşıyaka ile Karşıyaka Spor Kulübü camiasında büyük üzüntü yaratmıştı. Efsane kaptan, büyük Karşıyakalı Erol Baş’a bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve KSK Ailesine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun. Nur içinde yatsın.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Biçer ve ekibi sözleşme imzaladı
Sonraki Haber Bostanlısporlu Aytaç, Kick Boks’ta Ege Bölge 3.’sü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?