ANA SAYFA > İZMİR > Efes Selçuk Yerel Eşitlik Eylem Planı hazırlık çalışmalarına devam ediyor

Efes Selçuk Yerel Eşitlik Eylem Planı hazırlık çalışmalarına devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efes Selçuk Yerel Eşitlik Eylem Planı hazırlık çalışmalarına devam ediyor

Efes Selçuk Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Eşitlik Eylem Planı çalışmaları kapsamında Örnekköy Sosyal Projeler Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen İzmir’in Kadın Dostu Kent anlayışını daha da güçlendirecek Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında düzenlenen toplantıya ilçe belediyeleri, akademisyenler, kadın sivil toplum kuruluşlarının ve kent konseyleri temsilcileri katıldı. Yerel Eşitlik Eylem Planı hazırlanması için çalışmalara katılan Efes Selçuk Belediyesi kentte kadınların günlük yaşamını etkileyen, kentsel hizmetlere erişimlerini kolaylaştıran ve yerel mekanizmalara kadınların katılımını arttıran projelerle önemli çalışmalara imza attı. 

Tarım sektöründe çalışan kadınlar için Masal Evi, Kadın Dayanışma Merkezi, kadınlara yönelik Temel Hukuk Eğitimi, kadınların ev içi emeğini kolaylaştırmak için salça makinası, parkların sokakların aydınlatılması gibi kadın dostu kent uygulamaları bulunan Efes Selçuk Belediyesi, geçtiğimiz Mart ayında belediye meclisinden çıkan kararla Yerel Eşitlik Eylem Planı hazırlanması ve Yerel Eşitlik Birimi kurulması için karar aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta depreme hazırlık tatbikatı yapıldı
Sonraki Haber ''Forbes’i seviyorsan koy poşete'' kampanyası başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?