ANA SAYFA > GÜNDEM > Dünya Sevgi Günü'nün ilk dinletisi Karşıyaka'da...

Dünya Sevgi Günü'nün ilk dinletisi Karşıyaka'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Sevgi Günü'nün ilk dinletisi Karşıyaka'da...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz'ın önerisi doğrultusunda bu yıl ilk kez kutlanmaya başlayan Dünya Sevgi Günü haftasındaki aktiviteler başladı.

Karşıyaka İskelesi karşısında, Dünya Sevgi Günü Haftasının ilk gününü müzik dinletisi ile kutlayan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenlerinin katılımlarıyla ve Karşıyaka Halk Eğitimi Müzisyenlerinden Hilal Bozoğlu Demir ( Keman ), Ulaş Can Şahin ( Klarnet ), Remzi Nehir Özer ( Ritim ) ve Serhat Akkurt ( Gitar ) birbirinden güzel beş şarkı çaldılar. 
Dinleti vatandaşlarımız tarafından ilgi odağı oldu ve bu önemli günü tekrar hatırlattı. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, "Müzisyenlerimize, Öğretmenlerimize ve bizi dinleyen vatandaşlarımıza teşekkür eder ve herkesin sevgi gününü kutlarız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Festivalin kazananı Menemen oldu
Sonraki Haber Karşıyaka kendi asfaltını üretiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?