ANA SAYFA > İZMİR > Dünya Şampiyonu'ndan Başkan İduğ'a ziyaret

Dünya Şampiyonu'ndan Başkan İduğ'a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Şampiyonu'ndan Başkan İduğ'a ziyaret

Almanya'nın Stuttgart Kenti'nde düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda halka dalında kazandığı altın madalya ile ülkemize büyükler kategorisindeki ilk Dünya Şampiyonluğu'nu getiren İbrahim Çolak, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret etti. Şampiyon cimnastikçi ile birlikte paralelde Dünya ikincisi olan Ahmet Önder ve 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılma hakkını elde eden Nazlı Savranbaşı ve Ferhat Önder de, Adnan Menderes Hava Alanı'ndan Bornova Belediyesi'ne geçti.

Başkan Mustafa İduğ, başarılı sporcuları Bornovalılar ile birlikte Belediye binası önünde karşıladı. Ülkemizi başarıyla temsil eden sporcuları Cumhuriyet altınıyla ödüllendiren Başkan İduğ, özel olarak hazırlanan kutlama pastasını da onlarla birlikte kesti. Bornovalı ve İzmirli sporcular olarak kazanılan başaranının kendisini ayrıca gururlandırdığını söyleyen İduğ, "Sizler Ayyıldızlı Bayrağımızı dalgalandırırak tüm Türkiye'ye büyük sevinç yaşattınız. Hepinizi kutluyor, başta fedakar aileleriniz ile emek veren antrenör ve yöneticilerinize çok teşekkür ediyorum. Bornova Belediyesi olarak sizlerin daha büyük başarılar elde etmesi ve cimnastik sporunun yaygınlanmaşı için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.
  
Sporcular ve antrenörlerin de tek tek söz aldığı ziyarette duygularını dile getiren Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak, "Şampiyon olmak büyük mutluluk ama orada İstiklal Marşı'nı okutup, Bayrağımızı dalgalandırmak mutlulukların en büyüğü. Öyle duygulandım ki; o an gözyaşlarımı tutamadım" dedi.  Çolak, Adnan Menderes Havaalanı'na indikleri andan itibaren gösterilen ilgi ve Bornova'daki karşılamanın kendilerini çok sevindirdiğini de söyledi.
 
Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı ve Şavkar Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin ile antrenörler Özgür Gümüşlü ve Yılmaz Göktekin de yaklaşımı nedeniyle Başkan İduğ'a teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de Orta Avrupa Filmleri Festivali
Sonraki Haber Çocuklarla karikatür buluşması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?