ANA SAYFA > EĞİTİM > Dünya gençleri Karşıyaka’da buluşacak

Dünya gençleri Karşıyaka’da buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya gençleri Karşıyaka’da buluşacak

Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) ile dünyanın en büyük gençlik organizasyonlarından AIESEC’in İzmir Şubesi, uluslararası “Adım At” projesini bu yıl yeniden hayata geçiriyor.

Bu kapsamda, 18-30 yaş arası 40 yabancı genç 4 Temmuz’da Karşıyaka’ya gelecek. Gönüllü ailelerin evlerine yerleşecek olan gençler hem KARGEM öğrencilerine İngilizce öğretecek hem de kültürler arası diyaloğun güçlenmesine katkı sağlayacak. Temmuz ayında başlayacak proje, yaklaşık 6 hafta sürecek.

Yabancı gençlerin konaklaması için gönüllü ailelere ihtiyaç olduğunu ifade eden yetkililer “Projemiz bünyesinde farklı kültürlerden gelen gençlerin Türkiye’de geçirecekleri zaman diliminde konaklamalarına yardımcı olmak, misafirperverliğimizi yansıtmak, farklı kültürleri tanımak için gönüllü olan aileler https://aiesec.org.tr/global-host/ linkinden kayıt yaptırılabilir. Derslere katılmak için de hafta içi saat 10.00-16.00 saatleri arasında bizzat KARGEM’e gelerek başvurmak yeterlidir. Ayrıca 0232 365 25 94 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadınlarda hedef 3. Lig
Sonraki Haber Büyükkarcı: Her zaman hesap vermeye hazırız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?