ANA SAYFA > MEDYA > Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması’nı İzmirli gazeteci kazandı

Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması’nı İzmirli gazeteci kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması’nı İzmirli gazeteci kazandı

Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması’nı İzmir'de yayınlanan İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin yayın organı olan Bölgesel Gazete 9 Eylül Gazetesi'nin Spor Müdürü Mutlu Yılmaz kazandı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) Fair Play olgusunu yaygınlaştırmak ve toplumda bir yaşam tarzı olarak benimsetmek amacıyla oluşturduğu TMOK Fair Play Komisyonu’nun Bornova Belediyesi iş birliği ile düzenlediği “1. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması”nı gazeteci Mutlu Yılmaz kazandı. 
İzmir 9 Eylül Gazetesi’nden Mutlu Yılmaz birincilik ödülü kazanan fotoğrafını U12 İzmir Cup Turnuvası sırasında çekti. Fotoğrafta, penaltı atışları sonucunda Altınordu FK’nın Cardiff City’i yenmesi sonrasında İngiliz kalecinin gözyaşlarına hakim olamadığı ve onu ilk teselli eden kişinin ise rakip Altınordu’nun sporcusunun olduğu görülüyor. 
Olimpiyatevi’nde düzenlenen basın toplantısında Yarışmada ilk 3’e giren isimler ile Mansiyon ödülü kazanan 5 aday açıklandı. Birincilik ödülünü Mutlu Yılmaz’ın kazandığı Yarışmada Turgut Doğan ikinci ve Hakan Yayla üçüncü oldu. 
Yarışmada ilk 3’e giremeyen ancak fotoğrafları ile Jüri’nin büyük beğenisini kazanan 5 aday için verilen Mansiyon ödülünün sahipleri sırasıyla Uğur Çimen, Mehmet Şirin Topaloğlu, Kayhan Güç, Erhan Severler ve Halmagyi Zsolt oldu. 
Ödüller açıklanmadan önce açılış konuşması yapan TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, “Dünya çapında bir ilki daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Biliyorsunuz ki fotoğrafları ödüllendiren pek çok yarışma var ancak, Fair Play temelinde bir yarışmayı ilk defa biz düzenliyoruz. Türkiye’nin her yerinden onlarca harika fotoğraf ile başvuru geldi. Biz seçimlerimizde fotoğraf tekniği ile birlikte fotoğrafın Fair Play anlayışını ne kadar yansıttığını da ölçtük. Bizlere bu projede sponsor olan Bornova Belediyesi’ne de ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Yücel'den Sengel'e geçmiş olsun ziyareti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Groningen'e fark attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?