ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması'na başvuru süresi devam ediyor

Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması'na başvuru süresi devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması'na başvuru süresi devam ediyor

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu’nun bu yıl ilkini düzenlediği Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması için 1 Mayıs 2018’de başlayan başvuru süreci devam ediyor.

İzmir Bornova Belediyesi iş birliği ile Fair Play olgusunu yaygınlaştırmak için hayata geçirilen yarışmaya 30 Kasım 2018’e kadar başvuru yapılabilecek.

17 Aralık tarihinde Seçici Kurulun aday fotoğrafları değerlendirmesinin ardından dereceye giren fotoğraflar 19 Aralık 2018’de olimpiyatkomitesi.org.tr ve bornova.bel.tr üzerinden ilan edilecek.

Yarışmada birinci olarak seçilmeyi başaran fotoğraf 4 bin TL tutarındaki ödülün sahibi olacak. İkinci ve üçüncü seçilen fotoğraflar ise sırasıyla 2 bin ve bin TL değerindeki ödülleri kazanacaklar.

Katılımcılara birer adet Fair Play şildi ve katılım sertifikası verilmesinin yanı sıra Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek 5 eserin her biri 400 TL tutarında mansiyon ve birer katılım sertifikası ile ödüllendirilecek.
Ayrıntılı Bilgi için: Teoman Güray 0-532-2470586

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Karşıyaka yıldızları Rota'yı geçti...
Sonraki Haber İzmir'de zam şampiyonu karpuz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?