ANA SAYFA > İZMİR > Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı İzmir Fuarı'nda

Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı İzmir Fuarı'nda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı İzmir Fuarı'nda

Bayraklı Belediyesi, her yıl farklı kültürlere ev sahipliği yapan; katılımcılarını geçmiş ve gelecek arasında zaman yolculuğuna çıkartan 90. İzmir Enternasyonal Fuarı’na bu yıl da katılım sağlıyor.

İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 03 – 12 EYLÜL 2021 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanı / Kültürpark’ta 90. kez kapılarını açmaya hazırlan fuarda “Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı” temasıyla katılacak olan Bayraklı Belediyesi stanttı ilgi uyandıracak etkinlik ve tanıtım faaliyetleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak.

Tanıtım standında; çocuk oyun alanı bulunan Bayraklı Belediyesi spordan sanata kadar bünyesinde yürüttüğü çeşitli kurs ve atölye çalışmalarını Bayraklılı çocuk ve gençlerin katılımıyla sergileyecek. SS. Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ise fuar standında yer alarak Bayraklılı kadınların sesini Enternasyonal Fuara taşıyacak. Ayrıca SS. Doğançay Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi de fuarda faaliyetlerini tanıtacak.

Göreve geldikleri günden itibaren Bayraklı’yı “Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti” yapacaklarını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal; “Bir kültür mirası olanİzmir Enternasyonal Fuarı’na katılımımız bu açıdan çok önemli. Bu yıl fuara katılımımızın temasını ‘Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı’ olarak belirledik. Bayraklımızın çocukları enternasyonel niteliği bulunan bir fuarda kendilerini ifade etme şansı bulacaklar, keza kooperatifimiz bünyesindeki kadınlarımız da öyle. İzmir’in belleğinde önemli bir yer tutan fuar Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı fuarı olma özellliği ile, tüm yerli ve yabancı katılımcılar açısından önemli bir etkileşim alanını oluşturuyor. Biz de Bayraklı Belediyesi olarak İzmir Enternasyonal Fuarı’nda “Belediyeler Sokağı”nda yerimizi alacağız. Bayraklıyı temsilen hem kendimizi tanıtma fırsatı bulacak hem de belediyecilik anlamında atılabilecek yeni adımlar üzerine görüşlerimizi dile getireceğiz. Bu yüzden tüm Bayraklılı ve İzmirli hemşehrilerimize 90. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılmaları, standımızı ziyaret etmeleri çağrısında bulunuyorum.” diyerek görüşlerini ifade etti.
Bayraklı Belediyesi tanıtım stanttı İzmir Sanat ve Tarih Müzesi yanında Havuz Bölgesindeki Belediyeler Sokağı’nda yer alacak. Tanıtım standındaki etkinlik ve performanslar ise 16:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik ve programla ilgili bilgilere Bayraklı Belediyesi web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

90. İEF’de etkinlikler; pandemi koşulları gereklerine uygun TSE güvenli hizmet belgesi kapsamı ile düzenlenecek. Ziyaretçi girişleri maskeli, kapalı alanlarda HES kodu alınarak ve alan yoğunluğuna göre kontrollü olarak sağlanacak. Fuar, Dünya Sağlık Örgütü, T. C. Sağlık Bakanlığı ve TOBB kuralları doğrultusunda yapılacak. Kültürpark’ın tüm kapılarından giriş-çıkış yapılabilecek. Fuar, 08.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Etkinlikler ise 16.00 itibariyle başlayacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efes Selçuklu gençlerin ilk harçlığı belediyeden
Sonraki Haber Batur: Barışa giden yol Atatürk’e ve Cumhuriyete sahip çıkmaktan geçiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?