ANA SAYFA > SAĞLIK > Dr. Kızıloğlu: İyi bir hekim olmanın yolu başta insanı sevmekten geçer

Dr. Kızıloğlu: İyi bir hekim olmanın yolu başta insanı sevmekten geçer

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Kızıloğlu: İyi bir hekim olmanın yolu başta insanı sevmekten geçer

14 Mart Tıp Bayramı Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kutlandı.

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi İlker Dr. Kızıloğlu, iyi bir hekim olmanın yolunun, başta insanı sevmek ve mesleğine yürekten inanmaktan geçtiğini söyledi.
Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş’ın uzaktan bağlantı ile katıldığı törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, hastane Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi İlker Kızıloğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevgi Çınar, yöneticiler, hastanedeki sağlık çalışanları ile tıp fakültesi öğrencileri katıldı. Törende Bakırçay Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri de önlük giydi.
Hastanede görevli sağlık çalışanları hastanenin konferans salonunda bir araya geldi. Çalışanların birbirlerini kutladığı törende Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi İlker Kızıloğlu bir konuşma yaptı.
Dr. Kızıloğlu, iyi bir hekim olmanın yolunun, başta insanı sevmek ve mesleğine yürekten inanmaktan geçtiğini belirterek, “Mesleğine ve bilime bağlı, saygın, onurlu meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten kutlarım” dedi. Doktorluğun yalnızca bir meslek değil, bir yaşam biçimi olduğuna dikkat çeken Dr. Kızıloğlu “Hayatını başkalarına adayacak olan bir yaşam biçimi. Yaklaşık iki buçuk yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan salgında sağlık çalışanlarımızın gösterdiği gayret ve fedakârlık toplum nezdinde büyük takdir görmüştür.”
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler, Tıp Bayramı'nı kutladı
Sonraki Haber Karşıyaka ve Novi Grad kardeş şehir oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?