ANA SAYFA > SPOR > Doğukan İnci'ye bir talip daha çıktı

Doğukan İnci'ye bir talip daha çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doğukan İnci'ye bir talip daha çıktı

Koronavirüs salgınının ekonomik etkileri ve yeni sezonda yabancı sayısının kademeli olarak düşürülecek olmasıyla alt liglerden yetenekli genç oyuncu avına çıkan Süper Lig ekipleri, Karşıyakalı Doğukan'ı takibe aldı.

Doğukan'la Beşiktaş'ın yanı sıra Başakşehir ve ligden birkaç kulübün daha ilgilendiği öğrenildi. Genç futbolcunun transfer döneminde yuvadan uçması bekleniyor.

Bu sezon 24 maçta 12 gol atan 21 yaşındaki forvetin gelecekte A Milli Takım'da oynayacağına inandığını belirten Soner Tolungüç, "Doğukan İnci, çok karekterli ve özel bir oyuncu. Karşıyaka altyapısının yükselen değeri olarak A Milli Takım'da forma şansı bulacağına inancımız tam. Gelişimini tamamlamak üzere. Özel idmanlar yapıp eksiklerini her geçen gün geliştiriyor. Geleceği çok parlak" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Nazım Hikmet’i Tolga Çandar’la selamlıyor
Sonraki Haber Özen: Amacımız var olan kooperatiflerimizi geliştirmek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?