ANA SAYFA > İZMİR > Doğalgaz ve altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar sulanıyor

Doğalgaz ve altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar sulanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doğalgaz ve altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar sulanıyor

Bergama Belediyesi ekiplerince şehrin doğal gaz ve altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar toza karşı her gün belli aralıklarla sulama aracı ile sulanıyor.

Halk sağlığı için tedbiri elden bırakmayan belediye ekipleri doğal gaz çalışması tamamlanan cadde ve sokakları sulayarak o bölgede toz oluşmasının önüne geçiyor. Özellikle Fatih, Gaziosmanpaşa ve Maltepe mahallelerindeki yoğun çalışma yapılan cadde ve sokaklar teknik bir çalışma planı yapılarak sulama aracıyla sulanıyor. Sıcak havanın artması ve son günlerin kurak geçmesiyle Toz partikülleri  daha fazla artmış durumda, bu bağlamda sorumluluğunun bilincinde olan  belediye ekipleri gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu “ İlçemizin tüm mahallerinde altyapı çalışmaları belli bir plan dahilinde aralıksız sürüyor. İlçe merkezini adeta büyük bir şantiye alanına çevirdik, gerek doğal gaz gerek altyapı çalışmaları ile ilçemizin refahı için dur durak bilmeden çalışıyoruz. 2021 yılı sonuna doğru merkez mahallerde doğal gaz çalışmalarının bütünüyle tamamlanacağını hedefliyoruz. Bu çalışmalar yapılırken oluşan toz partiküllerinin azaltılması ve çevreye olumsuz etki bırakmaması için ekiplerimiz özveriyle çalışıyorlar. Vatandaşlarımız bizlere gece gündüz ulaşarak çalışması tamamlanan cadde ve sokaklardaki durumu iletebilirler ” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir'de 10 ton patates ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı
Sonraki Haber Bayraklı Belediyesi'nden öğrencilere tercih hizmeti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?