ANA SAYFA > SPOR > D.J. Kennedy Şampiyonlar Ligi tarihine geçti

D.J. Kennedy Şampiyonlar Ligi tarihine geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
D.J. Kennedy Şampiyonlar Ligi tarihine geçti

Pınar Karşıyaka'nın başarılı ismi D.J. Kennedy Brose Bamberg karşılaşmasında ulaştığı çift heneli sayılarla FIBa Şampiyonlar Ligi tarihine geçti.

D.J Kennedy üst üste 18 maçta FIBA Şampiyonlar Ligi’nde çift haneli skor üreten ilk oyuncu oldu. Öte yandan Yeşil Kırmızılılar, Brose Bamberg'e son saniyelerde 83-82 yenilerek Avrupa arenasındaki 14 maçlık tarihi galibiyet serisi sona erdi. Avrupa'da son olarak geçen sezon başında, Belçika'da 23 Ekim 2019'da oynanan karşılaşmada, FIBA Europe Cup'ta Spirou'ya 81-76 yenilen Kaf-Kaf, ardından düne kadar çıktığı üst üste 14 maçı kazandı. Geçen sezon Europe Cup'ta Spirou mücadelesi sonrası 13'te 13 yapıp, koronavirüs pandemisi nedeniyle maçların durdurulmasıyla şampiyonluktan olan Karşıyaka, bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde Bilbao Basket'i ilk hafta deplasmanda 81-72 yendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avrupa İzmir’i dinledi
Sonraki Haber Doğal Yaşam Parkı'nın duvarlarına renk geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?