ANA SAYFA > İZMİR > Disk Emekli-Sen’den Başkan Tugay’a ziyaret

Disk Emekli-Sen’den Başkan Tugay’a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Disk Emekli-Sen’den Başkan Tugay’a ziyaret

Karşıyaka Disk Emekli- Sen 2 nolu Şube Başkanı Seçkin Dönmez, Şube Sekreteri Atalay Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarette Karşıyaka Disk Emekli Sen 2 nolu şube başkanı Seçkin Dönmez Başkan Tugay’a sendika çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Tugay, çalışmalara yönelik fikir ve görüşlerini sendika yönetimi ile paylaştı. Türkiye genelinde 160 şube ve temsilcilik ile emeklilerin sesi olmaya devam edeceklerini belirten Şube Başkanı Dönmez, “Emeklilerin sorunlarına sahip çıkmaya, bunun için Karşıyaka’dan sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz” dedi. 

Özgürlük ve demokrasi mücadelesinden emekli olunmayacağını da açıklamasına ekleyen Dönmez, “Emekli aylıklarının en az asgari ücret düzeyine çıkartılmasını, sağlıkta yapılan kesintilerin kaldırılmasını istiyoruz. İntibak yasası da bir an önce çıkartılmalıdır. Ayrıca pandemi döneminde 65 yaş üstü vatandaşlar için uygulanan sokağa çıkma yasağı da bir an önce kaldırılmalıdır. Haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz, mücadeleye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Göztepe derbisi günü...
Sonraki Haber Feribot kullanımı arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?