ANA SAYFA > SPOR > Dinçel: Bazı oyuncularımızda ciddi anlamda performans düşüklüğü vardı

Dinçel: Bazı oyuncularımızda ciddi anlamda performans düşüklüğü vardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dinçel: Bazı oyuncularımızda ciddi anlamda performans düşüklüğü vardı

TFF 3.Lig 1. Grup'ta deplasmanda Belediye Derincespor ile 1-1 berabere kalan Karşıyaka'da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel mücadeleyi değerlendirdi.

Dinçel “Derince deplasmanına mutlaka kazanmak için gelmiştik. Çok erken gol bulduk, öne geçtik. Rahat oynarken bir anda ilk yarının 15-20 dakikasında rakibin topla oynamasına müsaade etmedik. Ardından oyunu biraz dengeledik. O esnada gol yedik ve ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarı maçı kazanabileceğimizi, çevirebileceğimizi konuştuk. Fakat rakip de sağlam oynadı. Biz de hem takım hem de bireysel olarak bir önceki hafta gösterdiğimiz performansın çok daha uzağında performans gösterdik. Bazı oyuncularımızda bireysel olarak ciddi anlamda performans düşüklüğü vardı. Ne olursa olsun ligde alınan her puan değerli. 3 puan için geldik ama 1 puan alıp evimize dönüyoruz" dedi.

Geçen hafta Derince Belediyespor'un Eskişehir maçını da izlediklerini aktaran Dinçel, "O müsabakaya oranla bu maçta daha iyi konsantre olmuşlar, daha arzuluydular, iştahlıydılar. Daha sağlam ve agresif oynamaya çalıştılar. Ligin ilk yarısı bittikten sonra Derince birkaç oyuncusunu kaybetti. Ekonomik sıkıntı söz konusu. Onunla uğraşıyorlar. İnşallah Derince bu sıkıntılarından kurtulur. Çünkü Kocaelispor’un en yakın takımı. Zaman zaman pilot takım olması söz konusu oldu. Hayata geçmedi ama  Kocaeli’nin takımı. Derince her zaman bu liglerde söz sahibi olan bir takım. Kocaelispor bulunduğu ligi kadro kalitesi olarak, ismiyle, ekonomik gücüyle, yapısıyla, taraftarıyla aşacak güçte. İnanıyorum ki bu sene bu ligi aşıp tekrar 1.Lige yükselecekler" ifadelerine yer verdi.

Bugün Karşıyaka Kulübü’ne bakıldığında deplasmana bu şekilde gelinmemesi gerektiğini vurgulayan Dinçel, "Karşıyaka büyük stadyumları, büyük ambiyansları hak ediyor. Kocaeli’de görev yaparken seyirci rekoru kırıldığında buraya 2 bin 500 taraftarıyla gelmişti. Karşıyaka’nın yeri kesinlikle buralar değil. Ben Karşıyaka’da göreve başladıktan sonra bize karşı duydukları güven ve sevgiyi hissettik. Bölgenin insanı olduğum ve camiaya yabancı olmadığım için de beni bir anda içlerine aldılar. Tüm camiaya, esnafından tribününe, yöneticisine hepsine teşekkür ediyorum. Dışardan görüldüğü gibi bir sinerji var. Biz bu sene mutlaka üst lige çıkmak zorundayız. Çıkmak için mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki bu sene üst lige çıkacağız. Karşıyaka istediği Süper Lig hedefine adım adım yaklaşacak. Kulüp belli sıkıntıları aşıp bugünlere geldi. Artık yükselme trendinde. İnşallah yükselme trendi bu yıl başlayacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Mikrofiliz Eğitimi düzenlendi
Sonraki Haber Hüseyin Özsakallı Kupası'nı ''Black Phantom'' kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?