ANA SAYFA > SPOR > Dinçel: Baskılı oynamaya devam edeceğiz

Dinçel: Baskılı oynamaya devam edeceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dinçel: Baskılı oynamaya devam edeceğiz

Karşıyaka Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, pazar günkü rakipleri Hacettepe 1945'i gözüne kestirdi.

İzmir'de ağırlayacakları Başkent ekibi için planını yapan Dinçel, takımın diğer maçlarda olduğu gibi pazar günü de önde baskılı oynamaya devam edeceğini söyledi. Dinçel, "Taraftar zaten hücum oyununu seviyor, savunma yapılmasını sevmiyor ve keyif almıyor. Ben de baskılı ve önde oynamayı seven bir teknik adamım. Özellikle devre arasında takımımıza dahil olan arkadaşlarımız ön bölgeye zenginlik kattı" ifadelerini kullandı.

Deplasman maçlarını da kazanmak istediklerini belirten Dinçel, "İç sahadaki Karşıyaka ile dış sahadaki takım arasında bariz farklar gördük. Bunu sentetik zemine bağlayabilirsiniz ama bunun böyle olmaması lazım. Karşıyaka içeride ve dışarıda her maçı kazanmak için oynamalı. Karşıyaka ismi bu lig için çok fazla bir camia, Süper Lig'i görmüş ve spor kültürü olan bir kulüp. Ben Karşıyaka'nın bu ligde misafir olduğunu düşünüyorum" dedi.

Yeni Asır

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Taha'yı kiralık verdi
Sonraki Haber Buca’nın deprem riski haritası hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?