ANA SAYFA > GÜNDEM > Dilencinin üzerinden 8 altın ve 4 bin lira çıktı!

Dilencinin üzerinden 8 altın ve 4 bin lira çıktı!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dilencinin üzerinden 8 altın ve 4 bin lira çıktı!

Karşıyaka’da dilencilik yaparken yakalanan bir kadının üzerinden 1 yarım ve 7 çeyrek altın ile 4 bin liradan fazla nakit para çıktı.

Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, cami çevrelerinde dilenen şahıslara karşı denetim çalışması yaptı. Vatandaşların hassasiyetlerinden yararlanarak para toplayan şahıslar, suçüstü yakalanarak işlem yapılmak üzere Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldü. Yapılan aramada, Bostanlı Beşikçioğlu Camii önünde dilencilik yaptığı tespit edilen E.Ö.’nün üzerinde bulunan yüklü miktardaki nakit para ve altınlar dikkat çekti. Kadının çantasındaki 7 adet çeyrek altın, 1 adet yarım altın ve 4 bin 60 lira ile diğer dilencilerin topladıkları çeşitli miktarlardaki paraya tutanak tutularak el konuldu. Şahıslara Kabahatler Kanunu kapsamında 187’şer TL idari para cezaları da kesildi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Sandal, öğretmenlerle buluştu
Sonraki Haber ​Çiğli Tramvayı’nda gözler 20 Ekim’e çevrildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?