ANA SAYFA > İZMİR > Dikili Belediyesi'nden vatandaşa 20 Bin fide

Dikili Belediyesi'nden vatandaşa 20 Bin fide

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dikili Belediyesi'nden vatandaşa 20 Bin fide

Dikili Belediyesi kentte koronavirüs salgınına karşı tüm gücüyle mücadelesini sürdürürken, dayanışma ruhu ile de hemşehrilerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün talimatıyla vatandaşlara 20 bin adet sebze fidesi dağıtıldı.

Sebze fidesi dağıtımına katılan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz,  "Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı büyük bir mücadele verirken dayanışma ruhumuz ile hemşehrilerimizin de yanlarında olmaya devam ediyoruz. Bu süreç bize tarımın ne kadar önemli olduğunu da gösterdi. Hemşehrilerimizin üretime ve tarıma sıkı sıkıya bağlanmalarına vesile olmak amacıyla 20 bin adet sebze fidesini vatandaşlarımızla buluşturduk” dedi. 
  
Çiftçi bir ailenin evladı olduğunu, çalışmalarından kalan zamanda sık sık toprakla uğraştığını belirten Başkan Kırgöz, gıda tedarikli üretimin önemini belirterek “Evlerimize kapanmak zorunda olduğumuz bu günlerde lüks tüketimden çok gıda tedarikli üretimin önemini bir kez daha fark ettik. Lüks tüketimin hayatımızda olmaması ile bir şeyin değişmeyeceğini öğrendik. Ama asıl öğrendiğimiz şey ise temel gıda maddelerinin ne kadar elzem olduğu. İşte bu yüzden yüzümüzü bir kez daha toprağa döndük. İnanıyorum ki hem ilçemizde hem de ülkemiz genelinde her türlü zorluğun üstesinden tarımda üretimle gelebiliriz. Bunu Dikili’de hayata geçireceğiz. İşte o zaman göreceğiz ki biz bize yeteriz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kaptan yola çıktı...
Sonraki Haber Başkan Gümrükçü yerli solunum cihazını tanıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?