ANA SAYFA > SAĞLIK > Dezenfektan satışları revaçta

Dezenfektan satışları revaçta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dezenfektan satışları revaçta

Normalleşme takvimiyle 1 Hazirandan itibaren çoğu işletmelerin açılması temizlik ürünleri, özellikle de dezenfektan satışını zirveye taşıdı.

Neredeyse yok satacak denecek seviyeye gelen dezenfektan satışlarında gerek fiyatları ve gerekse yaratıcı fikirleri müşteri çeken Alpan Holding, firmalar için logolu dezenfektan satışına da başladı. 
Alpan Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Karşıyakalı Volkan Kılıçarslan, Milli Eğitim, Müftülük, Halk Eğitim Merkezileri ve çeşitli resmi kurumlara 14 ton hibe dezenfektan ile temizlik ürünleri verdiklerini ifade ederek, “Korona virüs süreci içinde sağlık için elimizden gelen desteği sağladığımıza inanıyoruz. Bu hibelerin yanı sıra satışlarımız da ekonomik fiyatlarımız ve etki gücü nedeniyle oldukça yoğundu.  Arge ekibimiz her gün çeşitli konularda ürün üretiyorlar. Firmalar için logolu dezenfektan çalışmasını yaptık ve başarılı da olduk. Firmaların logolarını koyduğumuz dezenfektanlarımız büyük ilgi görüyor” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı, Aksoy ve Donanmacı'da sular kesik...
Sonraki Haber Karşıyaka, Nazım Hikmet’i Tolga Çandar’la selamlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?