ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Devlet Tiyatrosu'nda ''Evet İstiyorum'' adlı oyun sahne alacak

Devlet Tiyatrosu'nda ''Evet İstiyorum'' adlı oyun sahne alacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Devlet Tiyatrosu'nda ''Evet İstiyorum'' adlı oyun sahne alacak

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sezon boyunca birçok yeni oyunu farklı bölgelerde seyircileri ile buluşturmaya devam ederken, İzmir Devlet Tiyatrosu, “Evet İstiyorum” adlı oyun ile izleyicilerini selamlamaya hazırlanıyor.

İspanyol Yazar Alfonso Paso’nun 1960 yılında kaleme aldığı eserin, yönetmenliğini sanatçı Levent Ulukut üstleniyor.

Adem ile Havva’dan bu yana, bölündüğünde diğer yarısını bekleyen, bulduğunda ise yadırgayan bir elma gibidir, kadın ve erkek… Önce âşık oluruz sonra sonsuz mutluluk hayali ile bir evliliğe başlarız. Peki, biri size evlenmeden önce başınıza gelecekleri anlatsaydı. Belki gidilecek yol güllük gülistanlık olmayabilir deseydi, nikâh memuru karşısında gene “Evet istiyorum” diyebilecek miydiniz? Oyun seyircileri de içine alarak soruyor. Evet mi?

18 Mart Cuma günü saat 20.00 de Devlet Tiyatroları Urla Atatürk Kültür Merkezi Sahnesinde Prömiyer gösterimini gerçekleştirecek olan oyunun; Dekor ve Kostüm Tasarımları Candan Günay , Işık Tasarımı M. Kemal Gürgün, Koreografisi Meltem Yorulmaz’a ait. Oyunda, Ozan Yıldırım, Sibel Ağalday, Levent Ulukut, Hülya Dilek Arda, Menekşe Özyiğit, Derya Kara Erk, Fuat Şarbalkan ve Sevinç Güzlük rol alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü hain saldırıyı kınadı
Sonraki Haber Birçok hastalık beyinle ilgili

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?