ANA SAYFA > GÜNDEM > DEVA Parti'li Ösen'den iktidara Karşıyaka Stadı çağrısı

DEVA Parti'li Ösen'den iktidara Karşıyaka Stadı çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DEVA Parti'li Ösen'den iktidara Karşıyaka Stadı çağrısı

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, Karşıyaka Stadı'nın tamamlanarak hizmete açılması için iktidara çağrıda bulundu.

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, TBMM Genel Kurulu'nda söz alarak Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadyum inşaatını gündeme getirdi. İnşaatın 2017 yılında atılmasına rağmen daha sonra herhangi bir ilerleme görülmediğini belirten Kaya Ösen, şunları dile getirdi: "Kurtuluş Savaşı'na en önemli desteklerden birini veren, ülkemizin ve İzmir'in en köklü spor kulüplerinden olan Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadyum inşaatının temeli 2017 yılında atılmış ancak bir arpa boyu yol alınamamıştır. 111 yıllık mazisi olan güzide kulübümüzün diğer kıymetli kulüplerimiz gibi kendi stadına, evine kavuşturulması gerekiyor. Geçtiğimiz yıl 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü'nde hükümet tarafından verilen sözlerin tutulması, Mavişehir'de yapılacağı dile getirilen spor tesislerinin ve Karşıyaka Stadyumu'nun tamamlanarak hizmete açılması, armasına Türk bayrağını alan ilk kulüp olan Karşıyaka'nın ve İzmir'in sportif başarısı için son derece elzemdir."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Belçika'da kritik sınavda
Sonraki Haber Birkaç saat çekilen yola değer!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?