ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Dermokozmetik Nedir?

Dermokozmetik Nedir?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dermokozmetik Nedir?

Genel manası ile belirli cilt sorunlarının düzeltilmesinde, cildin korunmasında, cilt konforunun yüksek oranlarda sağlanmasında, yaşlılık belirtileri gibi problemlerin önlenmesinde veya düzeylerinin hafifletilmesinde tercih edilen dermokozmetik ürünlerin yanında saç ve vücut için kullanılacak olan dermokozmetik ürünler de vardır.

Genel manası ile belirli cilt sorunlarının düzeltilmesinde, cildin korunmasında, cilt konforunun yüksek oranlarda sağlanmasında, yaşlılık belirtileri gibi problemlerin önlenmesinde veya düzeylerinin hafifletilmesinde tercih edilen dermokozmetik ürünlerin yanında saç ve vücut için kullanılacak olan dermokozmetik ürünler de vardır. Cildin yağ ve nem oranı, keratin miktarı, cilt yüzeyindeki hassasiyet gibi önemli kriterleri göz önünde bulundurmalısınız. Özellikle bitkisel maddeler açısından yoğun olan ürünlerde, cilt üzerinde küçük bir alanına uygulama yaparak alerjiye karşı test etmek daha yerinde olacaktır.

Dermokozmetik Çeşitleri

Dermokozmetik ürünlerin formüllerinde kullanımı gerçekleştirilen her çeşit madde alerji ve uzun dönem uygulamada toksik etkiler bakımından katı kurallara göre ölçülendirilir. Bu sebeple dermokozmetik ürünler koku, renk ve koruyucu maddeler yönünde daha hafif yoğunlukta olurlar. Dermokozmetik ürünlerin her bir cilt tipi ve cilt sorunu doğrultusunda çözüm sunmak için farklı formülleri yer alır.

Dermokozmetik cilt ve saç bakım ürünlerin formüllerinde başka kozmetiklerden farklı olarak kuvvetli etken maddelerini bünyesinde barındırmasıdır. Bu sebeplerle kişiler cilt tipine uygun olan dermokozmetik ürünlerin seçimini yapmaları oldukça önemlidir. Aksi takdirde birtakım yan etkiler kendini kişinin vücudu üzerinde göstermeye başlayabilir.

Dermokozmetik Ürünler

Krem, losyon tonik, cilt serumu, Temizleme jeli, köpük, şampuan, jel, katı pudra, maske biçiminde pek çok dermokozmetik ürün mevcuttur. Bunun beraberinde zengin içeriğe sahip olan yağ karışımları da sık sık tercih edilen dermokozmetik ürünler arasında yer alır. Dermokozmetik ürünlere https://www.welldermo.com/  adresinden ulaşabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Plaj Havlusu İle Normal Havlu Farkını Görün
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da Metecan gidiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?