ANA SAYFA > GÜNDEM > Dereboylu: Kılıçdaroğlu’nun geçeceği yollar asfaltlandı

Dereboylu: Kılıçdaroğlu’nun geçeceği yollar asfaltlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dereboylu: Kılıçdaroğlu’nun geçeceği yollar asfaltlandı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, Karşıyaka'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçeceği yolun asfaltlanıp, hemen arkasındaki sokağın ise kaderine terk edildiğini iddia etti.

Yazılı bir açıklama yapan Keseli, "Kılıçdaroğlu'nun geçeceği sokağı, birkaç gün önce asfaltlayan CHP, yalnızca bir arka sokaktaki çukurları ise görmezden gelmiştir. Karşıyaka'da Kılıçdaroğlu'na hizmet, vatandaşaysa nispet yapılmıştır" dedi.
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Keseli şöyle devam etti: "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP belediyeciliğine yönelik söylediği 'Çöp, çamur, çukur' ifadelerinin ne kadar haklı bir tespit olduğunu bu kez Karşıyaka'da gördük. Göreve gelişinin üstünden 2 yıl geçmesine rağmen ilçenin ne sahil şeridinde, ne de iç kesimlerinde çöp ve temizlik sorunlarının üstesinden gelmeyi başaramayan Sn. Cemil Tugay ve yönetimi yollarımızın kötü durumda oluşuna da kulak tıkamayı sürdürmektedir. Köstebek yuvasına dönen sokaklarımız, her yağmurda çamur içinde kalıyor, günden güne çukurlarımız artıyor. Vatandaşlarımızın bugünden sonra iki seçeneği vardır. Ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilçemizi sokak sokak gezeceği bir program oluşturup böylece belediyeyi kendi genel merkezlerine mahçup olmaması için hizmete zorlayacaklar ya da hizmet belediyeciliğini seçecekler. Bu iki seçenekten ilki imkânsıza yakın, diğeriyse bir oy kadar yakın. Bugün sahile gitseler şikayet, Çarşı esnafına gitseler şikayet, Cumhuriyet Mahallesi'ne gitseler diyeceğim ama artık oraya gidecek yüzleri kalmadı. Dolayısıyla CHP belediyeciliği, hizmetsizlik ve borç yükü sarmalıyla birlikte Karşıyaka'da iflas etmiştir" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’a Oryantiring Türkiye Şampiyonası'nda 3 madalya…
Sonraki Haber Karşıyakalı Prof. Dr. Kumanlıoğlu vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Kskli Kskli 17.03.2021

Kemal bey hep gelse bari ana cadde de olsa asfaltlanıyor.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?