ANA SAYFA > İZMİR > Depremzede öğrenciler Bayraklı’da eğitime devam edecek

Depremzede öğrenciler Bayraklı’da eğitime devam edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Depremzede öğrenciler Bayraklı’da eğitime devam edecek

Bayraklı Belediyesi, Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrası bölgeden ayrılarak Bayraklı’ya yerleşen ortaokul ve lise öğrencilerine Sosyal Etkinlik Merkezi’nin kapılarını açtı. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin eğitim sürecinden geri kalmaması için çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Sandal “Yaralarımızı birlikte sarıyoruz” dedi.

Büyük felaketin ilk gününden itibaren vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, anaokullarının ardından lise ve üniversiteye ücretsiz hazırlık kurslarının verildiği Sosyal Etkinlik Merkezi’nin kapılarını da deprem sonrasında Bayraklı’ya yerleşen ortaokul ve lise öğrencilerine açtı. Sınavlara hazırlanmak isteyen öğrencilerin başvuru ve kayıt ile ilgili 477 20 00 numaralı telefondan bilgi alabileceği belirtildi.
 
BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Depremin ilk gününden itibaren tüm imkanlarımızı seferber ettik ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan da çocuklarımızın eğitimden uzak kalmamaları gerekiyor. Bunun için gerek anaokulu gerekse ortaokul ve lise çağındaki çocuklarımıza bünyemizdeki eğitim kurumlarının kapılarını sonuna kadar açtık. Her konuda çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin yanında olmayı sürdüreceğiz. Biz dayanışmayla büyüyen birlikte güçlenen büyük bir aileyiz ve yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TAFHAD yeni gönüllüler arıyor
Sonraki Haber Çiğli’de Afet Eylem Planı çalışmaları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?