ANA SAYFA > EĞİTİM > Depremde kaybettiği oğlu ve eşinin adını okulda yaşatacak

Depremde kaybettiği oğlu ve eşinin adını okulda yaşatacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Depremde kaybettiği oğlu ve eşinin adını okulda yaşatacak

İzmir depreminde eşi Çiğdem ve oğlu Rüzgar’ı kaybeden Ercan Gümüşel, kaybettiklerini Karşıyaka'daki okulda yaşatacak.

İzmir depreminde eşi Çiğdem ve oğlu Rüzgar’ı kaybeden Ercan Gümüşel, Karşıyaka Hamdullah Suphi Tanrıöver ortaokuluna eşi ve oğlunun anısına yaptırdığı 2 anlamlı sınıf ve okulun baştan aşağı yenilenen 4 sınıfı bugün Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Karşıyaka Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.
Karşıyaka Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu’na 10 bilgisayar, 3 Boyutlu yazıcı ve bir çok robot setleri ile "Rüzgar Gümüşel Robotik Kodlama Sınıfı", 18 bilgisayar ile "Çiğdem Gümüşel Bilişim Sınıfı" yaptıran bunların yanı sıra ana binanın dışında bulunan 2 ayrı sınıf baştan aşağı yenileyen acılı baba Ercan Gümüşel yaptığı konuşmada “Yaşadığımız süreç gergin ve acılı. Bu okulun en ince ayrıntısına kadar dostlarımızla yaptırdık. Hep emekli olup bir köye yerleşmeyi düşünüp okul yaptırmayı düşünüyordum. Kaybımızın 3 veya 4 gününde rüyamda okulu gördüm. Biz böyle bir şey yapacağız. Birkaç okulu araştırdık. İstediğimiz niteliklerde büyük sınıf bulamadık. Nihat beyin sayesinde. Ben ona adam gibi adam diyorum. 3. Okul olarak buraya geldik. İsmail Aslan çıktı karşımıza buyur anahtarları nasıl istiyorsanız öyle yapın dedi. Kısıtlı bir bütçemiz vardı. Ama bugün bitirdiğimiz için çok mutluyum” dedi.
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da günün anlamını aktaran bir konuşma yaptı ve Ercan Gümüşel’e plaket verdi.  
Haber ve fotoğraflar: Sezayi Erdül

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça, Mordoğan ve Urla'ya yaz seferleri başlıyor
Sonraki Haber CHP'li Sertel İzmirli depremzedelerin mağduriyeti Meclis’e taşındı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?