ANA SAYFA > SPOR > Denizspor lider, Şemikler takipte...

Denizspor lider, Şemikler takipte...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Denizspor lider, Şemikler takipte...

İzmir 1. Amatör Futbol Ligi ve İzmir 2. Amatör Futbol Ligi Karşıyaka takımlarının yer aldığı gruplarda maçlar hafta sonunda oynandı ve karşılaşmalarda yine heyecan ve bol gol vardı.

İzmir 1. Amatör Futbol Ligi 3. Grupta haftayı bay takım olarak maç yapmadan geçiren Denizspor liderliğini devam ettirirken, bir maçı fazla olan Şemiklerspor kendisini 1 puan geriden izliyor. 
Haftanın maçlarında  Dedebaşıspor Erdem Esentepespor'u 3-0, Karşıyaka Yalıspor Mavişehir 79 Yıldızspor'u 4-2, Karşıyaka Kültürspor Nergizspor'u 3-0,  Şemiklerspor Karşıyaka Karagölspor'u 3-0, Yeni Örnekköyspor da Fikri Altayspor'u 4-0 yendi.  
İzmir 2. Amatör Futbol Ligi 2. Grupta en farklı galibiyeti Bostanlıspor  Yeşiltepespor karşısında 5-2'lik skorla aldı. Küçük Çiğli Yeni Mahallespor İmdatlı Yıldırımspor'u 2-1, Tellibahçespor Çiğli Maltepespor'u 3-2 yenerken, Küçük Çiğli Gençlikspor ile Karşıyaka Demirköprüspor 2-2 berabere kaldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İki çocuk annesi ve şampiyon...
Sonraki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka'dan önemli galibiyet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?