ANA SAYFA > İZMİR > Demirbaş: Yerel seçimde iddiamızı ortaya koyacağız

Demirbaş: Yerel seçimde iddiamızı ortaya koyacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Demirbaş: Yerel seçimde iddiamızı ortaya koyacağız

Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığına kısa bir süre önce atanan Yüksek Mimar Ozan Demirbaş, çalışmalarına hızlı başladı. İzmir ve tüm ilçelerinde DP logosuyla yerel seçime girecek şekilde çalışan ekip titiz bir saha çalışması gerçekleştiriyor. DP’lilerin hedefi seçimde ciddi bir iddiayı ortaya koymak.

Kentteki teşkilat yapılanmasını yenilemek üzere görevlendirilen DP İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş A takımını da oluşturdu. Yenilenen yönetimde Ahmet Muhan, Ahmet Nedim Turbil, Ahmet Rüştü Kadıoğlu,Ahmet Umay, Ali İhsan Hançerlioğlu, Ali Karayiğit, Ali Şahinoğlu,  Belma Baransel, Canan Kılıç, Cengizhan Öztürk, Ergin Serin, Ethem İzmirli, Fatih Dağıstanlıoğlu, Gökhan Kesici, Hasan Can Akay, Hasan Enet, İsmet Doğan, Korkut Aksakal, Kübra Küçük, Mehmet Ali Doğan, Mert Görkem Manav, Okay Çarıkcı, Onur Atalay, Orhan Kalkan, Süleyman Onur Civcik, Tayfun Polat,  Tolga Tombaş ve Uğur Tirki isimleri yer aldı.

Kentte bir hareketin başladığına dikkat çeken Başkan Demirbaş, “İzmir'de merkez sağ şemsiyesi altında toparlanma başladı. Bazen kazanan, bazen kazananı belirleyen olabiliriz ama biz her zaman doğruluğu ispat edilmiş bu çizgide, iddiamıza odaklanmış olacağız. Tüm ilçe başkanlıklarımızla bu sorumlulukla sahada olacağız. Bizimle bu mücadelede birlikte olmak isteyen, İzmir'i ve sokağını dert edinen hemşerilerimizin partimize katılımları devam ediyor. Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı'mıza ve ilçe başkanlıklarımıza teveccüh devam ediyor” dedi.

Önemli transferleri yapacaklarını vurgulayan Başkan Demirbaş, “Biz Atatürk'ün izinde, Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı, merkez sağı temsil eden adaylarımızla, seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. Demokrat Parti Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal'ın liderliğinde, İzmir Milletvekillerimiz Sayın Haydar Altıntaş ve Sayın Salih Uzun'un, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt'un desteğiyle çalışıyoruz. Çok yakında önemli transferleri de, İzmir siyasetine kazandırdığımız yeni isimleri de duyuracağız. İzmir'de yeniden başlıyoruz... “Söz Yeniden Milletin” diyoruz!” ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de trafiğe kayıtlı araç sayısı 1 milyon 734 bin 265 oldu
Sonraki Haber Karşıyaka altyapısında Olcay Orak dönemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?