ANA SAYFA > İZMİR > CV Bank, 2022’de bin 26 kişiyi iş sahibi yaptı

CV Bank, 2022’de bin 26 kişiyi iş sahibi yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CV Bank, 2022’de bin 26 kişiyi iş sahibi yaptı

İş arayanlarla işverenler arasında köprü görevi yapan Gaziemir Belediyesi CV Bank birimi, 2022 yılında bin 26 kişinin yeni işine kavuşmasını sağladı. Başkan Halil Arda, “İşsizlikle mücadele eden yurttaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal projeleriyle yurttaşların yanında olan Gaziemir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük sorunlarından olan işsizliğe de çözüm üretiyor. Belediye, CV Bank biriminde verdiği hizmetle iş arayışındaki yurttaşlara destek oluyor. CV Bank biriminde özel bir yazılımla kayıt altına alınan yurttaşların özgeçmişleri, personel arayan firmalarla paylaşılıyor. Verdiği kariyer danışmanlık hizmeti ile iş arama sürecinde olan vatandaşların hedefledikleri işe ulaşmalarına ve kariyer planlaması yapmalarına yardımcı olan CV Bank, düzenlediği toplu iş görüşmelerinde iş arayanlarla, işletmeleri bir araya getiriyor. 2022 yılında 3 bin 367 kişinin CV kaydını alan birim, bu özgeçmişleri 18 bin 45 kez işletmelerle paylaştı. CV Bank biriminin organize ettiği iş görüşmeleri sonucunda bin 26 kişi yeni işine kavuştu. 

“Yurttaşlarımızın kanayan yarasına derman oluyoruz”
CV Bank biriminde verdikleri hizmetle personel arayan şirketlerle iş arayanları bir araya getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Halil Arda, “Ülkemizin kanayan yarası olan işsizlikle mücadele eden yurttaşlarımıza, CV Bank birimimizde verdiğimiz hizmetlerle destek oluyoruz. Özellikle bacasız sanayinin kalbi Sarnıç’taki ve Ege Serbest Bölgesi’ndeki firmalarla kurduğumuz güçlü ilişkilerle, birçok vatandaşımıza yeni iş kapısı açılmasına aracı oluyoruz. Birimimiz, 2022 yılında bin 26 yurttaşımızın yeni bir iş sahibi olmasını sağladı. Türkiye’nin yaşadığı ekonomik kriz ortamında vatandaşlarımızın yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu. 

CV Bank’a nasıl başvuru yapılır?
CV Bank’ta özgeçmiş oluşturmak isteyen yurttaşlar, Gaziemir Belediyesi Ana Hizmet Binası ile Sarnıç Hizmet Binası’ndaki birimi ziyaret ederek ya da çevrim içi kayıt oluşturabiliyor.  CV Bank, belediyenin mobil uygulaması ve e-belediye üzerinden de hizmet veriyor. İş arayan vatandaşlar CV Bank’a Ios ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları aracılığıyla başvuru yapabiliyor. Vatandaşlar e-belediye ve mobil uygulamayı kullanarak yeni CV kaydı oluşturabiliyor, sistemdeki mevcut özgeçmişini güncelleyebiliyor. Kolay bir şekilde özgeçmiş oluşturmayı sağlayan sistem, personel arayan firmaların da CV sorgulamasına imkân tanıyor. CV Bank'a 0232 999 0251 dahili 5050 - 5528 ve 2425 (Sarnıç) numaralı telefondan ulaşılabiliyor. Özel bir yazılımla kayıt altına alınan bu öz geçmişler, Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) ve Sarnıç’taki sanayi kuruluşları başta olmak üzere İzmir’de genelinde ve çevre illerde faaliyet gösteren işletme ve firmalarla paylaşılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Taner Karaarslan vefat etti
Sonraki Haber Narlıdere'nin kalite yolculuğu başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?