ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet’in 99. yılı Karşıyaka’da kutlanmaya başladı

Cumhuriyet’in 99. yılı Karşıyaka’da kutlanmaya başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet’in 99. yılı Karşıyaka’da kutlanmaya başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99.yılı Karşıyaka'da kutlanmaya başladı.

Tören, Hükümet Konağı Bahçesi’ndeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Karşıyaka Kaymakamlığı’nın çelengini Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Garnizon Komutanlığı çelengini Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar ve Karşıyaka Belediye’sinin çelengini Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay  sundu.

Çelenk sunma töreninin ardında saygı duruşunda bulunuldu, Belediye Bandosu eşliğinde istiklal Marşı okundu.

Törene Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, resmi kurum ve STK yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri ile Karşıyakalılar katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen birçok etkinlikler ile kutlanırken, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın Hükümet Konağı bahçesi ve Bahriye Üçok bulvarında gerçekleştirilecek kutlamalarla devam edecek.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZKİTAP açıldı
Sonraki Haber Tohumlar atadan bohça Karşıyaka'dan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?