ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet Mahallesi planları yeniden yapılacak

Cumhuriyet Mahallesi planları yeniden yapılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Mahallesi planları yeniden yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Cumhuriyet Mahallesi planlarının yeniden yapılacağını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında katıldığı “Kentsel Dönüşüm Çalıştayı”nda Cumhuriyet Mahallesinin protestosu ile karşılaşmıştı. Kılıçdaroğlu, çalıştayın ardından Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ederek, muhtar Özay Dağhan ve mahalle sakinlerinin temsilcileriyle görüşmüştü. Kılıçdaroğlu, görüşme sırasında Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a “referandum yapın” demişti.
Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası vatandaşlara yaptığı açıklamada, “Hiç kimse merak etmesin. Burada yaratılan rantın sahibi sizsiniz. O rantın sahibi siz olduğunuza göre başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere o rantı size teslim edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç ile CHP İzmir İl Başkanlığı'nda toplantı yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de planlarda revize yapılacağını açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Kırmızıya döndük!..
Sonraki Haber Ak Parti'li Baran: Bunun adı yapboz belediyeciliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?