ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Karşıyaka’da coşku ile devam ediyor

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Karşıyaka’da coşku ile devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Karşıyaka’da coşku ile devam ediyor

Cumhuriyet’in ilanının 99. yıldönümü Karşıyaka’da da çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanmaya devam ediliyor.

Sabah ilk olarak kaymakamlık makamında Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar ve Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tebrikleri kabul etti.
Tebrik töreninden sonra Bahriye Üçok Bulvarındaki tören alanında saygı duruşunda bulunuldu, Belediye Bandosu eşliğinde istiklal Marşı okundu. 
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay birlikte törene katılan öğrenci ve halkı selamlayarak bayramlarını kutladı.
Törene Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, resmi kurum ve STK yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, okullardan öğretmen ve öğrenciler ile Karşıyakalılar katıldı.
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’in günün anlam ve önemini yaptığı konuşmasından sonra öğrenciler şiirler okudu. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi folklor ekibinin gösterisinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Cumhuriyet konulu şiir, resim, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 
Tören geçidi sırasında Halk Eğitim Merkezinin Tarihteki Türk Savaşçı kadınlarını temsil eden Umay Asenalar’ın uzun süre alkışlanması dikkat çekti.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen birçok etkinlikler ile kutlanırken, akşam Şehitler bulvarından Demokrasi meydanına kada fener alayı ve yürüyüş gerçekleştirilecek.
(Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz)

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayak Tenisinde şampiyon Kuzey Cephesi...
Sonraki Haber Bu şehir güzelse, senin yüzünden!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?