ANA SAYFA > İZMİR > Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

İzmir’de 29 Ekim kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni’nin katıldığı törende Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz,   milletvekilleri, üniversite rektörleri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Yarınki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ilk adresi 10.30’da Cumhuriyet Meydanı olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 350 bininci bisikletli yolcuya sürpriz
Sonraki Haber Terra Classic (LUNC) Nasıl Alınır Satılır?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?