ANA SAYFA > GÜNDEM > Çorbacı 3 günlük gelirini TSKGV'ye bağışlayacak

Çorbacı 3 günlük gelirini TSKGV'ye bağışlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çorbacı 3 günlük gelirini TSKGV'ye bağışlayacak

Karşıyaka ayak paça çorbacısı Orhan usta 3 günlük cirosunu Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na (TSKGV) bağışlayacak.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, kendi elleri ile çorbaları doldurarak misafirlere ikram etti.

Yemekten sonra başta Kaymakam Yücel olmak üzere sıraya girip hesap ödedi, bağış kampanyasına destek verdi.

Kaymakam Yücel Orhan ustaya bu girişiminden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi. “Ülkemizi her türlü tehlikeden koruyan Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek vererek güçlendirmek, hepimizin asil görevidir. Orhan Usta’nın bu desteği Afrin harekâtındaki Türk Silahlı Kuvvetlerimize, askerlerimize moral kazandıracaktır. Destek veren herkese teşekkür ederim”

Karşıyaka’nın ayak paçası ile ünlü Orhan usta, üç gün boyunca tüm çorbalar ve kendilerine özgü dana haşlamasından elde edecekleri gelirin tümünü Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışlayacaklarını belirterek, bağışı güçlendirmek için Karşıyakalıların bu kampanyalarına destek vereceklerini, yoğun talebe karşı da hazırlıklı olduklarını söyledi.

Bağış kampanyasına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilcisi Emekli Tüm General Göktürk Gökbayrak, vakıf üyeleri ve Karşıyakalılar katıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vapur seferleri iptal edildi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka UCAM Murcia'yı ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?