ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Concealer

Concealer

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Concealer

Özellikle göz altı bölgesinde morluk problemleri yaşayanlar için kapatıcı olarak kullanılan concealer aynı zamanda göz halkalarını da kapatmaktadır.

Özellikle göz altı bölgesinde morluk problemleri yaşayanlar için kapatıcı olarak kullanılan concealer aynı zamanda göz halkalarını da kapatmaktadır. Büyük ölçüde fark sağlayan bu faydalı ürün hızlı ve pratik kullanımı ile koyu renk göz halkalarını kapatmaktadır. Krem olarak sunulan ürün yorgunluk ve uykusuzluk gibi farklı sebeplerden ortaya çıkan göz altı morluğunu önlemek amacı ile üretilmektedir. Özellikle uykusuz geçen günlerde büyük bir kurtarıcı özelliği taşıyan ürün tüm kadınların kullandığı kozmetik ürünleri arasında yer almaktadır. Hızlı bir şekilde kullanılabilen ürün göz altı kapatıcısı olarak kullanılmaktadır. Farklı ten renklerine göre üretilen ürün çeşitleri bulunmaktadır.

Göz Altı Kapatıcı

Göz altı morluklarını gidermek için kullanılan ürünler arasında yer alan concealer ürünleri göz altı kapatıcı olarak kullanılmaktadır. Kategori içerisinde farklı ürünler yer alsa da en pratik ve etkili şekilde kullanılabilen ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Stick şeklinde müşterilere sunulan ürünler özellikle kullanım kolaylığı sebebiyle tercih edilmektedir. Tüm ürünlere göz atmak ve ihtiyacınıza yönelik sipariş vermek isterseniz https://www.dermolisa.com/goz-alti-kapaticisi-concealer adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayan Şort Modelleri Nelerdir?
Sonraki Haber Gümüş Yüzük Fiyatları Nedir?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?