ANA SAYFA > EĞİTİM > Çocuklar Akıl ve Zekâ Oyunlarını çok sevdi

Çocuklar Akıl ve Zekâ Oyunlarını çok sevdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuklar Akıl ve Zekâ Oyunlarını çok sevdi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Oyunsever İzmir” sloganıyla başlattığı İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları (İZOP) Karşıyaka elemeleri yapıldı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Oyunsever İzmir” sloganıyla yola çıktığı, bu yıl ilki gerçekleştirilen İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları (İZOP) Karşıyaka İlçe finali Özel İstek İzmir Okulları'nda gerçekleştirildi. İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinde 30 okuldan 127 öğrencinin katıldığı turnuvada 6 Oyun (mangala, kulami, pentago, reversi, Abalone, Qbitz ) oynandı.

Mangala pentago oyunlarında 65 öğrenci, kulami , reversi, Abalone oyunlarında 44 öğrenci QBİTZ oyununda ise 18 öğrenci yarıştı.
Yarışmada birinci olan öğrenciler 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak İl finaline katılmaya hak kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şerif Ahmet Demirtaş yarışmada dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini ve ödülleri, turnuvada görev yapan öğretmenlere teşekkür belgeleri verdi.

Özel Büro öğretmeni Şule Mutlu’nun organize ettiği turnuvada, öğrencilere verilen ödüllerinin sponsorluğunu okul müdürleri ile Anne Akıl Oyunları firması yaptı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tematik Kadın Forumu Karşıyaka'da düzenlendi
Sonraki Haber Akdeniz’in ekoloji akademisyenleri İzmir’de buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?