ANA SAYFA > SPOR > Çıvgın: İyi kavga ettik ama karşılık alamadık

Çıvgın: İyi kavga ettik ama karşılık alamadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çıvgın: İyi kavga ettik ama karşılık alamadık

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2'de 0 yapan Pınar Karşıyaka'da coach Özhan Çıvgın değerlendirmede bulundu.

Geçen hafta Tofaş karşısında evlerinde kötü bir yenilgi aldıklarını ve Beşiktaş karşısında reaksiyon gösterdiklerini belirten Çıvgın, "Oyuncularım etkili görüntü sergiledi. Ancak sayıları kaçırınca yara aldık. Faul atışlarında ve riabundlarda zayıf kaldık. İyi kavga ettik ama karşılık alamadık" diye konuştu.

İstanbul'dan galibiyetle dönebilecekleri maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Çıvgın, "Yazık oldu. İyi çalışıyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Bu şekilde devam edeceğiz. Bu hafta Avrupa kupalarında Spirou Charleroi karşılaşmasına çıkacağız. Ardından yeniden İstanbul'a gelip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağız. Önümüze maç maç bakacağız. Eksiklerimizi en iyi şekilde analiz edip galibiyetler alacağız" yorumunu yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mesut Toros: Karşıyaka'yı hak ettiği yere getireceğiz
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı 2. Tenis Turnuvası başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?