ANA SAYFA > EĞİTİM > Cihat Kora Anadolu Lisesi’nden Cumhuriyet kutlaması

Cihat Kora Anadolu Lisesi’nden Cumhuriyet kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihat Kora Anadolu Lisesi’nden Cumhuriyet kutlaması

Cihat Kora Anadolu Lisesi, her yıl olduğu gibi bu yılda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı unutmadı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99.yılı kutlaması için Cihat Kora Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı geleneksel Cumhuriyet Balosu okul bahçesinde muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

Karşıyaka İlçesi’nde okul müdürleri, öğretmenleri, Kora Ailesi, veliler ve öğrencilerin katıldığı balodaki gösteriler büyük alkış aldı. “Elif’in Kağnısı” adlı şiirin tiyatral gösteriminin yapıldığı gecede öğrenciler vals gösterisi yaparken, müzik dinletileri ve fener alayı düzenlendi.

Gecede konuşan Cihat Kora Anadolu Lisesi Müdürü Ersin Sağdıç, Cumhuriyet coşkusunun okullarında bir başka yaşandığını belirterek, Cumhuriyetin emanet edildiği öğrencileri ile gurur duyduğunu söyledi. Atatürk’ün arzuladığı gençliğin tam da karşılığı olan Cihat Kora Anadolu Lisesi öğrencileri 100.yılda daha büyük bir coşkuyla buluşmaya söz verdiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de muhteşem kutlama; Başkan Soyer zeybek oynadı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?