ANA SAYFA > İZMİR > Çiğlili Kadınlar ''Sağlıklı Yaş Alma'' seminerinde buluştu

Çiğlili Kadınlar ''Sağlıklı Yaş Alma'' seminerinde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğlili Kadınlar ''Sağlıklı Yaş Alma'' seminerinde buluştu

Çiğli Belediyesi, kadınlara sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak için "Sağlıklı Yaş Alma" semineri düzenledi.

Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün organize ettiği "Sağlıklı Yaş Alma" seminerine Op. Dr. Fatma Horasan konuşmacı olarak katıldı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminerde menopoz yaşı, menopoz dönemi değişiklikleri sonrasında kadınlarda görülebilecek hastalıklar, menopoz belirtileri, baş etme, bakım, tedavi ve sağlık kontrollerinin önemi hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Doktor Horosan, kadınların merak ettiği konularla ilgili soruları da tek tek cevapladı.

Başkan Gümrükçü: "Önceliğimiz sağlık”
Toplum sağlığını korumak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Temel belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra Çiğlili hemşehrilerimizin sağlıklı bir yaşam sürmesi için de gayret ediyoruz. Bu doğrultuda, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzün öncülüğünde kadınlara yönelik ‘Sağlıklı Yaş Alma’ semineri düzenledik. Dikkat etmeleri gereken hususlarla ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Seminerlerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ​19 Mayıs’ı anmak için 1919 kişi koşacak
Sonraki Haber Başkan Soyer: İzmir’in her karış toprağı korumamız altındadır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?