ANA SAYFA > İZMİR > Çiğlili kadınlar dijital mecraya adım atıyor

Çiğlili kadınlar dijital mecraya adım atıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğlili kadınlar dijital mecraya adım atıyor

Çiğli Belediyesi, kadınların yeni medya ortamını etkin bir şekilde kullanması ve içerik okuması yapabilmesi amacıyla Dijital Okuryazarlık semineri düzenledi.

Kadınlara yönelik hayata geçirdiği hizmet ve projelerle adından sıkça söz ettiren Çiğli Belediyesi, son olarak kadınların yeni medya ortamını doğru ve verimli kullanabilmesi amacıyla Dijital Okuryazarlık semineri gerçekleştirdi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve iki gün süren seminere Çiğlili kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde yeni medya ortamında ulaşılabilecek hizmetlerle ilgili teorik ve pratik eğitimi verildi. Yeni medya ortamının taşıdığı risk ve tehlikeler hakkında bilgilendirme de yapıldı.

Başkan Gümrükçü: “Hedefimiz: her alanda güçlü kadın”
Kadınlara yönelik başlatılan dijital okuryazarlık eğitimi hakkında değerlendirmelerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Yeni medya ortamının insan hayatına sağladığı kolaylıklardan Çiğlili kadınların da yararlanması adına Dijital Okuryazarlık semineri düzenledik. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz öncülüğünde gerçekleştirilen seminerde, kadınların yeni medya ortamını bilinçli olarak kullanabilmelerine yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Kadınların ilgisi bizleri mutlu etti. Çiğli Belediyesi olarak, kadınların hayatın her alanında güçlü bir şekilde yer alması adına hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bergama’da 23 Nisan kutlamaları başladı
Sonraki Haber Kozluk’taki öğrencilere 23 Nisan hediyesi Karşıyaka’dan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?