ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli’de okullara dezenfekte

Çiğli’de okullara dezenfekte

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli’de okullara dezenfekte

Çiğli Belediyesi, 6 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki okullarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çiğli Belediyesi, yeni normalleşme tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime başlanacak 2021-2022 eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencileri ve öğretmenleri Covid-19 salgınından korumak amacıyla okullarda temizlik seferberliği başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda; sınıflar, koridorlar, öğretmen odaları, tuvaletler, kütüphane, spor salonu, kantin ve okul bahçesi gibi ortak kullanım alanları detaylı olarak dezenfekte ediliyor. 

Başkan Gümrükçü: “Üzerimize düşeni yapıyoruz”
2021-2022 eğitim öğretim yılının Covid-19 salgınının gölgesinde geçmemesi adına özveriyle çalıştıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Okullarına yeniden kavuşacak öğrencilerimiz ile öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılına gönül rahatlığıyla girmesi adına ilçemizdeki okullarda kapsamlı ilaçlama çalışması başlattık. Ekiplerimiz, okulların ortak kullanım alanlarını dip bucak temizliyor. Anne ve babaların gönlü rahat olsun, ilçemizdeki tüm okulları yüz yüze eğitim için güvenli hale getireceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TGS ile 9 Eylül arasında 3. dönem toplu sözleşme imzalandı
Sonraki Haber Başkan Sandal: Girmedik sokak, dokunmadığımız insan kalmayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?